Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates ResponsiveΗ απάντηση του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων προς τον Πρόεδρο της ΟΜΣΕ κ. Ντούρα για όσα ανέφερε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Ελευθερία" 

Στο σύνδεσμο παρακάτω ολόκληρη η  συνέντευξη: 
Λαϊκές και νέοι μελισσοκόμοι υπεύθυνοι για τη νοθεία στο μέλι

______________________________________________________________________________________________________________________________

Κύριε Πρόεδρε,
Έκπληκτοι πραγματικά θεατές του παραλόγου μιας θεατρικής παράστασης που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο πρωταγωνιστής, ποιος πραγματικά εκπροσωπεί ποιον και τι!!!
Πριν σας αποστείλουμε αυτή την επιστολή και πριν την κοινοποιήσουμε σε όσους συλλόγους έχουμε τις διευθύνσεις τους περιμέναμε μια διόρθωση , μια διάψευση ή μια συμπλήρωματικη δηλωση, τίποτα από όλα αυτά δεν συνεβη! Αναφερόμαστε φυσικά στην πρόσφατη συνέντευξη σας στην τοπική εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας όπου μιλάτε για συγκεκριμένα θέματα που αφορούν το χώρο της μελισσοκομίας. Μένουμε σε κάποια σημεία της συνέντευξης σας όπου έχετε αναφερθεί για τη νοθεία του μελιού που πραγματικά ταλαιπωρεί το χώρο όπως όλοι γνωρίζουμε και στοχοποιειται τους νέους μελισσοκόμους παραγωγούς και τους μελισσοκόμους παραγωγούς που πωλούν το προϊόν τους στις λαϊκές αγορές .
Θα θέλαμε να μας πείτε αν η τοποθέτηση σας αυτή γίνεται γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία και ποια είναι αυτά, διότι όπως ξέρετε θα αναζητηθούν οι λόγοι αυτής της άποψης με διαφορετικό τρόπο.
Ο θεσμός του προέδρου της Ο.Μ.Σ.Ε. είναι αυτός που εκπροσωπεί τους μελισσοκόμους του κλάδου και πιστεύουμε όχι με διαχωρισμούς σε νέους και παλαιότερους ή σε αυτούς που πωλούν σε λαϊκές ή από τον χώρο τους ή σε αυτούς που πουλάνε χονδρική ή με άλλο τρόπο.
Αν πραγματικά οι νέοι μελισσοκόμοι, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν αναζητήσει λόγω της κρίσεως που μαστίζει τη χώρα μας διέξοδο στο χώρο της μελισσοκομίας και πλαισιώνουν τους συλλόγους της χώρας μαζικά αναζητώντας και τη στήριξη μας που πρέπει να παρέχουμε με κάθε τρόπο , αντιμετωπίζονται έτσι από τον ανώτερο θεσμό του κλάδου τον Πρόεδρο της Ο.Μ.Σ.Ε. και οι βιοπαλαιστές παραγωγοί στις λαϊκές αγορές τότε τι πραγματικά εκπροσωπεί ο θεσμός αυτός;
Σε πρόσφατη επιστολή σας προς το σύλλογο μας και κατόπιν ερωτήματος μας αναφέρεστε συγκεκριμένα ότι για το θέμα των δικαστικών αντιπροσώπων εμπιστεύεστε τα μέλη των συλλόγων και τα προεδρεία των συλλόγων για την διαδικασία των εκλογών και το ίδιο προτρεψατε και εμάς (παρόλο που επιμένουμε να πιστεύουμε ότι η παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων είναι πλέον επιβεβλημένη ) πως τώρα έχετε διαφορετική άποψη για την εντιμότητα των μελών των συλλόγων; Τι πραγματικά ισχύει;
Θα θέλαμε να αναφερθούμε και σε ένα άλλο θέμα που θιξατε και αφορά όπως συγκεκριμένα λέτε τους διάφορους <<καθηγητάδες>> θεωρούμε υποχρέωση μας ως σύλλογος να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι γνωρίζοντας οπωσδήποτε ότι ο καθηγητής που είναι κοντά σε εμάς όσο κανένας άλλος την τελευταία τριετία χωρίς να παραβλέπουμε και την προσφορά σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις όλων όσων έχουν κληθεί από τον σύλλογο μας είναι ο κύριος Ανδρέας Θρασυβουλου!!!
Κάθε φορά που τους ζητήθηκε να προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις του στα μέλη του συλλόγου μας αλλά και στους επισκέπτες στις δύο γιορτές μελιού που διοργάνωσε ο σύλλογος μας ακούραστα και με μεγάλη προθυμία ήταν παρών .
Θα θέλαμε εδώ να επισημάνουμε ότι στις εκδηλώσεις αυτές ( Γιορτή μελιού,κοπή πίτας, σεμινάρια-εκπαιδευσεις) και από το κινητό τηλέφωνο του συλλόγου έχει αποσταλεί πρόσκληση με τηλεφωνικό μήνυμα και στον Πρόεδρο της ομοσπονδίας αλλά δυστυχώς σε καμία δεν ήταν παρών!!!
Θεωρούμε ότι τουλάχιστον στη γιορτή μελιού που διοργανώνουμε κάθε χρόνο η στήριξη ήταν επιβεβλημένη με την παρουσία σας !!!
Κλείνοντας αυτή την επιστολή ζητάμε κατά την παρουσία σας στο συνέδριο των Ιωαννίνων και μετά το πέρας της εισηγήσεως σας να απαντήσετε σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θα τεθούν από τους συνέδρους μελισσοκομους .

Με τιμή,
Εκ του Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Ποντικης Αναστάσιος 
Συντονιστής Συνδικαλιστικής Επιτροπής του Συνεδρίου
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση